Support

Partners

CTS IoT werkt uitsluitend samen met betrouwbare, gerenommeerde partners. Concreet betekent dit dat je gegarandeerd hoogstaande producten bij ons afneemt.

Airthings Partner CTS IOT

Airthings

Airthings is een Noorse organisatie die zich volledig richt op klimaatsensoren. Gecombineerd met het intuïtieve dashboard ontstaat er een complete oplossing waarop je kunt bouwen. Airthings is ontstaan in 2008, de eerste jaren is veelal gewijd aan wetenschappelijk onderzoek. Daarbij is praktisch ervaring opgedaan in de consumenten markt. Met de komst van het dashboard en slimme virtuele sensors is ook de B2B markt bereikt.

Eerste Nederlandse Reseller

CTS IoT mag zich de eerste Nederlandse reseller van Airthings noemen. Door de korte lijntjes met Noorwegen zijn we in staat om mee te denken in de ontwikkeling voor de Nederlandse markt. Heb jij tips voor nieuwe functionaliteiten? Laat het ons weten, we helpen je graag!

- Certificering

Airthings heeft haar producten laten certificeren volgens de beste klimaat standaarden.

In de basis in de oplossing gecertificeerd door RESET Healthy Business International Standard en International Well Building Institute.

- Security

Veiligheid voorop. Data is gevoelig en moet beschermd worden. Daarom zijn een aantal veiligheidsmaatregelen genomen. Standaard wordt de datacommunicatie beveiligt met 128bit AES encryptie. Communicatie via het internet is uiteraard voorzien van het HTTPS protocol. API koppelingen zijn uitsluitend mogelijk met moderne authenticatie.

“CTS IoT geeft ons en onze bezoekers inzicht in het actuele klimaat in het restaurant.”
Tim Berens

Eigenaar - Restaurant Ritmeester

Restaurant Ritmeester

AllThingsTalk

AllThingsTalk is een van oorsprong Belgische onderneming, gericht op IoT communicatiemiddelen. Deze middelen zijn uit te breiden met allerhande sensoren. Vervolgens zijn er koppelingen, lokaal en via WAN, beschikbaar om de data te verzamelen. AllThingsTalk is onderdeel van ALSO.

- Communicatie

Een van de meest gebruikte protocollen binnen IoT is LoRaWAN. Dit protocol is in staat om over een grote afstand (LongRange) data te communiceren. Concreet zijn er veel minder draadloze zenders noodzakelijk dan bij WiFi of Bluetooth.

Airthings dashboard CTS IoT

Partner worden?

Heb jij een product of dienst die aansluit bij onze IoT dienstverlening? Laat het dan weten. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan onze missie en visie.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je advies van ons

Ga met ons in gesprek

Wij geloven dat IoT vroeg of laat ook jou gaat helpen. Wil jij graag weten wat er voor jou mogelijk is? Schroom niet om ons te benaderen, domme vragen bestaan niet!

Hannes de Paauw Algemeen Directeur CTS IOT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-iot.nl
06-53337823