Support

Wat is IoT oftewel Internet of Things?

Wat is IoT (the Internet of Things): een netwerk van slimme apparaten die data verzamelen en doorsturen.

CTS IoT helpt je een netwerk van Internet of Things te realiseren, zodat ook jij data kunt verzamelen en inzetten. Want al die nieuwe informatie levert veel kansen op.

Wat is Internet of Things CTS IOT
Zo Werkt The Internet of Things
ZO WERKT

Zo werkt Internet of Things

De kans is groot dat je privé al gebruik maakt van IoT-toepassingen. Misschien heb je wel een smartwatch die je vitale functies bijhoudt en doorstuurt naar de computer. Of kun je verlichting in huis inschakelen vanaf je smartphone. Zelfs koelkasten, televisies en koffiezetapparaten kunnen tegenwoordig slim met elkaar communiceren.

Ook zakelijk maakt Internet of Things grote sprongen. IoT-systemen worden niet alleen gebruikt om ons leven makkelijker te maken maar ook zuiniger, effectiever, gezonder en veiliger.

IMPACT

De impact van Internet of Things

Al die data komt samen in een handig dashboard dat je kunt openen via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Whatsapp. Er zijn honderden manieren waarop de verzamelde data van Internet of Things inzetbaar is voor je bedrijf. IoT speelt dan ook een grote rol in de toekomstbestendigheid van organisaties. In elke branche is er een IoT-oplossing die helpt duurzamer, efficiënter en succesvoller te ondernemen. Daarvoor zijn de bouwstenen van Internet of Things van groot belang.

Internet of Things: wat heb je eraan?

Leuk, al die mooie IT-termen. Maar wat heb je nu écht aan Internet of Things? Het antwoord is dat er talloze voorbeelden zijn waarop je het kunt inzetten. Van leefstijlmonitoring tot intelligente werkplekken en van geautomatiseerd onderhoud tot sensoren in de veeteelt: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek meer over hoe IoT in de praktijk werkt en laat je inspireren.

Over

CTS IoT

CTS IoT ondersteunt in alles dat komt kijken bij Internet of Things: CTS IoT ondersteunt in alles dat komt kijken bij Internet of Things: hardware, software en big data. We verzamelen alle informatie uit jouw IoT-devices in een overzichtelijke dashboard waar je altijd bij kunt. Zodat je écht iets hebt aan al die slimme apparaten en data.

Start een traject

Samen met Rik

r.maassen@cts-iot.nl
06-20958633