Support
Over ons

CTS IoT

Wij zijn CTS IoT. CTS staat voor connect, treasure en simplify. Onze gedreven engineers bieden slimme en persoonlijk IoT-toepassingen die het werken en daarmee ook het leven van onze partners beter en succesvoller maken. Hoe doen we dat? Wij ontwikkelen IoT oplossingen die monitoren, analyseren én aansturen. Onze aanpak is zeker, hecht, open en simpel. Dat geeft onze partners vertrouwen, rust en overzicht om krachtig en met impact te kunnen ondernemen.

Virus risico feiten CTS IoT
De missie van CTS IOT
Missie
Onze

Missie

Met onze IoT oplossingen is het meten en analyseren van deze meetgegevens de basis. CTS IoT levert, beheerd en analyseert apparatuur en data voor diverse toepassingen. Klimaatgegevens zijn hier een goed voorbeeld van maar ook analyseren we bezoekersaantallen, gedrag van personen en zorgen we voor de juiste opvolging.

Meer over gezond klimaat
De visie van CTS IOT
Visie
Onze

Visie

IoT is een relatief nieuw en onontgonnen terrein. Wij durven met zekerheid te zeggen dat er ook in jouw organisatie mogelijkheden zijn om, door middel van IoT, gegevens te analyseren. Deze analyses zorgen voor omzetverbetering, hogere productiviteit of simpelweg inzicht.

Met CTS IoT richten we ons op een drietal deelgebieden, te weten productiviteit, duurzaamheid en welzijn. Eén of meerdere van deze deelgebieden zijn altijd het speerpunt in onze oplossingen. Een aangedragen oplossing draagt dus altijd bij aan de bevordering van de productiviteit, het klimaat en/of het welzijn van mensen.

Maak kennis met ons team

Part of the team?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste teamleden. Ben jij van meerwaarde voor onze organisatie? Solliciteer dan direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.