Support

Welzijn

Je wilt het beste voor je medewerkers en bezoekers. Stel je voor dat je hen kunt aantonen dat de leef- en werkomgeving optimaal is. En dat ze daardoor minder schadelijke (fijn)stoffen binnenkrijgen. Wat doet dat met de motivatie en productiviteit?

Met CTS IOT Denk je mee aan het welzijn van jouw omgeving
Welzijn-en-klimaat
Welzijn

Welzijn & Klimaat

Een goed binnenklimaat zorgt voor een hoger welzijn van mensen. Dagelijks brengen miljoenen mensen de dag door in een ruimte. Het is daarom wel belangrijk te weten of deze ruimte ook gezond is. Een gezond klimaat draagt immers bij aan de welzijn van de mens. Daarnaast is de productiviteit vele malen hoger. Er ligt dus een duidelijke relatie tussen welzijn en klimaat.

 

Airthings View CTS Internet of Things
Meten is weten

Wat moet je meten?

Fijnstof en vluchtige gassen bepalen in hoge mate de kwaliteit van het klimaat. Uiteraard worden deze beïnvloed door temperatuur en luchtvochtigheid. Het is dus belangrijk om deze factoren te meten. Je wilt immers weten wat je moet verbeteren. Zomaar een raam openzetten zonder een achterliggend feit is geen goed idee. Immers, buiten kan de kwaliteit nog wel lager zijn dan binnen. De situatie verergert dan terwijl je verbetering voor ogen hebt.

Onze IoT sensoren geven inzicht. Ook van de kwaliteit van het klimaat buiten je pand. Hierdoor weet je precies wat je moet meten.

Risico

Virusbeperking

De historie verteld ons van grote virusuitbraken in de wereld. Denk hierbij aan griep en SARS. Een groot aantal andere voorbeelden hebben we redelijk onder controle. Recentere varianten als Covid zijn in grotere mate onvoorspelbaar. Feit is dat we moeten omgaan met virussen. De belangrijkste methode hierin is het beperken van de verspreiding. Dit is mogelijk door meer inzicht te geven in virusrisico’s. Klimaat is hierin bepalend, virussen worden immers veelal verspreid door vluchtige gassen.

Wat kun je doen?

Met CTS IoT haal je een partner in huis die inzicht geeft in de actuele status van je klimaat. Door middel van slimme sensoren, de juiste connectiviteit, artificial intelligence én een gezonde dosis verstand zijn we in staat om de basis te leggen voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Concreet bieden we per ruimte een slimme sensor die communiceert met een centrale ontvanger. De meetwaardes worden realtime gestreamd naar jouw database zodat de analyses kunnen starten. Wanneer waardes buiten de grenzen vallen krijg je direct een melding zodat jij actie kunt ondernemen. Gelijktijdig heb je inzicht in je persoonlijke dashboard zodat je altijd kunt zien hoe jouw ruimtes ervoor staan.

 

“CTS IoT geeft ons en onze bezoekers inzicht in het actuele klimaat in het restaurant.”
Tim Berens

Eigenaar - Restaurant Ritmeester

Restaurant Ritmeester
Starten met

Internet of Things

Bij CTS IoT weten we hoe Internet of Things kan bijdragen het welzijn van je medewerkers en bezoekers. Jij wilt toch ook het beste voor je mensen? Ga met ons in gesprek om de eerste stappen te zetten!

Hannes de Paauw Algemeen Directeur CTS IOT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-iot.nl
06-53337823