Support

Duurzaamheid

Een goed (binnen)klimaat zorgt ook voor een duurzame omgeving. Immers wanneer het klimaat op orde is, is er minder energie noodzakelijk om dit op orde te houden. Door slimme integraties en tijdig aansturen van (gebouwbeheer)systemen daalt indirect de energierekening.

Duurzaamheid-CTS internet of things
Airthings dashboard CTS IoT
Inzicht

Inzicht

De basis begint met inzicht. Dit creëren we door jouw data weer te geven in onze interactieve dashboards. Hierdoor het je direct inzicht in de temperatuur en luchtvochtigheid. Gecombineerd met de bezetting in de betreffende ruimte ontstaat er altijd een trend. Op basis van deze trends kunnen we pro actief inschatten hoe het klimaat in de ruimte zich ontwikkeld.

De missie van CTS IOT
Aansturen

Slimme koppelingen

Wanneer de trend bekend is, is het mogelijk om noodzakelijke acties te automatiseren. Denk hierbij aan het vroegtijdig inschakelen van de verwarming. Door grote temperatuurverschillen te voorkomen wordt het energieverbruik drastisch minder. Belangrijk is een slimme koppeling te maken. Op basis van diverse protocollen, zoals PRIVA en KNX, zijn we in staat om jouw gebouwbeheersysteem te koppelen. Indirect zorgen de sensoren dus voor de aansturing. Hiermee heb jij je handen vrij voor het echte werk!

Energiebesparing

Met slimme koppelingen is energiebesparing binnen handbereik. Minder energiekosten voor je ketel, meer geld om te investeren. Met deze besparing draag je direct bij aan een betere wereld. Wel zo duurzaam!

“CTS IoT geeft ons en onze bezoekers inzicht in het actuele klimaat in het restaurant.”
Tim Berens

Eigenaar - Restaurant Ritmeester

Restaurant Ritmeester
Starten met

Energiebesparing

Kies voor een slim koppelvlak en start met besparen! Naast energie bespaart het jou ook werk, het systeem voert de noodzakelijke taken uit.

Hannes de Paauw Algemeen Directeur CTS IOT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-iot.nl
06-53337823