Support
Meten is weten

Airthings Dashboard

Een goed dashboard is onmisbaar bij een IoT oplossing. Voor de klimaatmetingen is het Airthings Dashboard ongeëvenaard. Realtime én historisch inzicht in de resultaten geven jou de handvatten om actie te ondernemen.

CTS IOT Internet of things
Inzicht

Jouw helpende hand

Een goed dashboard geeft jou de informatie die wilt. In 1 oogopslag.

Met het Airthings dashboard is dit mogelijk. Je stelt je persoonlijke weergave samen. Hiermee heb jij direct inzicht in de actuele en/of historische meetwaarden. Door middel van overzichtelijke grafieken, inclusief kleurindicatie, zie je direct de voor jou relevante data.

Liever alleen actuele waarden, weergegeven met duidelijke cijfers? Ook geen probleem! De live tile ‘Device’ geeft je effectief de realtime status door van die ene ruimte die net wat meer aandacht vraagt.

Overzicht

Meerdere ruimtes

Grote kans dat je winkel, school of bedrijfspand meerdere ruimtes heeft. Elke ruimte heeft zijn eigen sensor. Elke sensor heeft zijn eigen actuele waarden. Je wilt direct op de hoogte zijn wanneer 1 sensor een drempel overgaat.

Hiervoor is de plattegrond een handige tool. In 1 oogopslag zie je de status van al je ruimtes (eventueel per verdieping). De interactieve plattegrond geeft je mogelijkheid om door te navigeren naar de gewenste ruimte. Je kunt direct actie ondernemen. Wil je weten wat je kunt doen? Lees hiervoor onze whitepaper.

“Dagelijks ontvangen we veel bezoekers. Net als voor onze medewerkers willen we het beste voor hen bieden. Inzicht in het actuele klimaat draagt hier sterk aan bij!”
Daniëlle Diepeveen

Directeur - van Schuppen Makelaars

Let op!

Alerts

We kunnen ons voorstellen dat je niet de hele dag het dashboard open hebt staan. Om toch op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen zijn de ‘Alerts’ beschikbaar.

Drempelwaarden

Tijdens de installatie heb je aangegeven wat voor jou drempelwaarden zijn. Bijvoorbeeld temperatuur. Deze is acceptabel tussen de 18 en 21 graden Celcius. Deze drempelwaarden zijn per sensor naar wens in te stellen. Wanneer de drempel overschreden (dreigt) te worden wil je hiervan op de hoogte zijn.

Alerts

De alert functie helpt je hiermee. Je krijgt direct een mail wanneer de betreffende drempel een (vooraf ingegeven) periode overschreden is.

Delen

Publiek dashboard

Geef je bezoekers en medewerkers inzicht in het actuele klimaat. Openheid van zaken geeft begrip, vertrouwen en zorgt ervoor dat het klimaat een gezamenlijk doel wordt.

Het publieke dashboard is uiteraard vrij te vullen. Jij bepaald welke informatie op welk dashboard zichtbaar is. Integreer het dashboard met je narrow casting of maak deze beschikbaar in bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Meer mogelijkheden!

Het dashboard is non-stop in ontwikkeling. Maandelijks worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Jij hebt invloed in deze ontwikkeling. Heb je interessante wensen of tips voor het dashboard? Laat ze ons weten!